Vi har et nyt medie på tegnebrættet!

Vi arbejder for at skabe et nyt uafhængigt medie, der gennem journalistisk arbejde af høj kvalitet oplyser og uddanner Danmarks befolkning om normer, strukturer og kulturer i samfundet. Dette gør vi for at bidrage til at sætte alle mennesker fri til at skabe det bedste liv for dem hver især. 

Emnevalget kaster lys over de liv, vi hver især lever på arbejdet og i privaten, og vores vinkling... ja det særlige ved vores vinkling arbejder vi stadig på at formulere helt krystalklart.

Vores vision er, at Danmark kan løftes til at blive et foregangsland, hvor alle, via de samfundsstrukturer og -kulturer, vi alle indgår i og er medskabere af, reelt har lige muligheder for at skabe det bedste liv for sig selv og sine nærmeste, både ude og hjemme. 

Vi gennemfører i øjeblikket en forundersøgelse af mulighederne for journalistisk vinkling og forretningsmodel med mediestøtte fra Kulturstyrelsen, hvor vi også laver de første indledende eksperimenter med journalistisk indhold. Dette arbejde er vi færdige med til oktober, hvor vi forventer at have formuleret det færdige koncept for mediet. Derefter går vi i gang med at udvikle og udbygge det egentlige medie. Den del bliver vi sikkert aldrig helt færdige med ;-)

Vores første kuraterede nyhedsbrev udkommer i august 2019. 

Vil du gerne modtage det (du kan til hver en tid framelde det igen!), eller har du lyst til at bidrage til mediets udvikling med viden om emnet eller erfaringer fra dit eget liv, så skriv til os på kontaktformularen nedenfor. 

 

Vil du vide mere? Skriv til os!