Personlig rådgivning til ambitiøse kvinder

"Jeg elsker mit arbejde, og jeg nyder de professionelle udfordringer, jeg hver dag møder i mit arbejde. Men jeg kan simpelthen ikke få enderne mellem karriere og privatliv til at mødes"

"Jeg er hamrende ambitiøs. Men det er som om jeg stadig bobler under overfladen. Mit professionelle potentiale bliver ikke rigtig udnyttet."

Har du talenter, eller er du selv et talent, som en af disse statements passer på, kan du nu få 1-t-1 rådgivning til at komme ud af problematikkerne.

Mange kvindelige talenter kan nemlig se sig selv i en af disse to statements, og det er tit her, de begynder at forsvinde ud af talentforløb, lederpotentialestatistikker osv. Derfor kan du som arbejdsgiver med fordel sætte ind lige her, ved at tilbyde dem en rådgivningssession med Lisbeth. Under mødet trækker vi sammen på Lisbeths brede viden på feltet og hjælper den pågældende kvinde med at afdække hvad det kræver at komme ud af problemstillingen.

Her er hvad du som ambitiøs kvinde kan forvente af rådgivningsmødet:

I denne 1-t-1 rådgivningssession får du overblikket over baggrunden for din situation, lige som du får en handlingsplan for, hvad du skal foretage dig for at komme ud af den problemstilling, du sidder i.

Før vi mødes, får du tilsendt et spørgeskema, der med ganske få spørgsmål skal afdække din unikke problematik.

Under vores møde gennemgår vi dine svar, og jeg hjælper dig til en forståelse af dit ståsted og sætter den ind i en kontekst, der rummer ledelseskultur og karrierelogik på din arbejdsplads, de strukturelle forhold, der omgiver dig i din hverdag, dine ligestillingsmæssige omgivelser på arbejdet og i hjemmet, samt dine individuelle problematikker.

Under mødet udarbejder vi sammen en handlingsplan for dig, så du har en klar struktur for, hvad det kræver af next steps for at du kan løfte dig ud af den problemstilling, du befinder dig i. 

OBS! Dette er ikke starten på et længere coachingforløb. Jeg kan hjælpe dig med at få overblik over den situation, som du sidder i, men jeg henviser til en eller flere af mine samarbejdspartnere for et egentligt coachingforløb. Som en del af den handlingsplan, du får med som opfølgning på samtalen, vil min anbefaling til et (for dig) gavnligt coachingforløb også indgå.

 

Introduktionspris for spørgeskema, møde, samt efterfølgende personlig handlingsplan: 2995,- excl. moms. 

Bestil en rådgivningssession eller stil spørgsmål om sessionen her: