#stoptalentwaste - #stoptalentspild

We help companies and organisations step wisely in the minefield between gender, careers, and the combination of work- and family lives. We know, that this “Bermuda triangle” is the place where much talent is wasted, when employers face problems retaining talents because of issues related to e.g. parental leave, work-life-balance, or clashes between the values or priorities of workplace and talents.

We currently focus on the time of life, when talents establish their families, and we work both politically and corporately with gender stereotypes, paternity leave, work-life balance, etc., focusing on how the talents’ family lives affect their professional potential, and how to leverage this in the future.

If you are a non-Danish speaker, then please paste our webaddress into Google Translate, to browse through the website. 

Parental Leave Forum

Med Danmarks bredeste barsels-ekspertpanel udforsker vi barselskulturen i den enkelte virksomhed og viser vejen til, hvordan familiestiftelse og barselsorlov kan gøres til et vækstparameter for virksomheder og medarbejdere i stedet for en økonomisk hæmsko.

Se vores næste skridt

Fædre på barsel - en nyskabende vej mod større diversitet i ledelsen

At sende flere fædre på barsel har store potentialer på både virksomheds- og samfundsniveau. Det giver blandt andet din virksomhed et grundlag for at udnytte hele potentialet for både jeres mandlige og kvindelige talenter, uanset køn. Og det giver jer kort fortalt en direkte genvej til flere af de eftertragtede kvinder i ledelse, uden at gå på kompromis med kompetencerne. Nu kan din virksomhed deltage i et nyt projekt, der sætter fædre og mødre i din organisation fri til at tage præcis den barselsorlov de ønsker. De første arbejdspladser er allerede i gang, og der er plads til flere.

Din virksomhed kan også være med

Den balancerede talent pipeline

Med Balanceret Talent Pipeline hjælper vi virksomheder med at sikre, at talentpipelinen forbliver kønsbalanceret i de år, statistikkerne viser, at mange kvinder falder fra ledelsesvejen, nemlig i 30erne og start-40erne, når de stifter familie. Det gør vi ved at skabe grundlaget for en kønsbalanceret talentpipeline fra de første talentår, og hele vejen mod topledelsesposterne i den enkelte virksomhed - hele vejen gennem de udfordrende familie-år.

Se hvordan du kan bruge programmet

Oplæg og workshops

Lisbeth Odgaard Madsen inspirerer og udfordrer i sine oplæg den gængse forståelse af diversity, ligestilling og talent management. Med indgangsbønnen ”Vi sidder på et stort vækstpotentiale. Lad os realisere det sammen!” går hun i flæsket på fortidens spøgelser og nutidens lyserøde elefanter, og med sin viden som ballast bygger hun bro til en ny og progressiv måde at tale om kultur, (køns)diversitet og virksomhedsledelse. Alle oplæg er 100% forskningsbaserede og tager udgangspunkt i forskning fra Danmark, såvel som udlandet.

Bestil oplæg eller workshop

Rådgivning skræddersyet til jeres behov

Vores rådgivning giver din virksomhed præcis de værktøjer, I behøver for at løfte jer til næste niveau og blive endnu bedre til at udnytte jeres talenters fulde potentiale. Vi tager udgangspunkt i det ståsted, I har, og hjælper jer videre der fra. 

Se hvilke emner vi kan hjælpe jer med