#stoptalentspild

De fleste ledere og HR-folk har masser af værktøjer til at talentudvikle i mødelokaler, på fabriksgulvet og på kontorstolen. Men hvad med på løbeturen, på hjemmearbejdspladsen eller i ungernes daginstitution? Fremtidens talenter får succes, ikke på trods af, men på grund af deres hele liv. 

 
Vi tilbyder holistisk talentudvikling, hvor livet uden for arbejdet ikke sætter en stopper for professionel succes (og vice versa), fordi vi mener, at det er denne kombination der skaber fremtidens stærke ledere.

Flere fædre på barsel - en nyskabende vej mod større diversitet i ledelsen

At sende flere fædre på barsel har store potentialer på både virksomheds- og samfundsniveau. Det giver blandt andet din virksomhed et grundlag for at udnytte hele potentialet for både jeres mandlige og kvindelige talenter, uanset køn. Og det giver jer kort fortalt en direkte genvej til flere af de eftertragtede kvinder i ledelse, uden at gå på kompromis med kompetencerne. Nu kan din virksomhed deltage i et nyt projekt, der sætter fædre og mødre i din organisation fri til at tage præcis den barselsorlov de ønsker. De første arbejdspladser er allerede i gang, og der er plads til flere.

Din virksomhed kan også være med

Den balancerede talent pipeline

Med Balanceret Talent Pipeline hjælper vi virksomheder med at sikre, at talentpipelinen forbliver kønsbalanceret i de år, statistikkerne viser, at mange kvinder falder fra ledelsesvejen, nemlig i 30erne og start-40erne. Det gør vi ved at skabe grundlaget for en kønsbalanceret talentpipeline fra de første talentår, og hele vejen mod topledelsesposterne i den enkelte virksomhed.

Se hvordan du kan bruge programmet

Oplæg og workshops

Lisbeth Odgaard Madsen inspirerer og udfordrer i sine oplæg den gængse forståelse af diversity, ligestilling og talent management. Med indgangsbønnen ”Vi sidder på et stort vækstpotentiale. Lad os realisere det sammen!” går hun i flæsket på fortidens spøgelser og nutidens lyserøde elefanter, og med sin viden som ballast bygger hun bro til en ny og progressiv måde at tale om kultur, (køns)diversitet og virksomhedsledelse. Alle oplæg er 100% forskningsbaserede og tager udgangspunkt i forskning fra Danmark, såvel som udlandet.

Bestil oplæg eller workshop

Personlig rådgivningssession for ambitiøse kvinder

"Jeg elsker mit arbejde, og jeg nyder de professionelle udfordringer, jeg hver dag møder i mit arbejde. Men jeg kan simpelthen ikke få enderne mellem karriere og privatliv til at mødes"

"Jeg er hamrende ambitiøs. Men det er som om jeg stadig bobler under overfladen. Mit professionelle potentiale bliver ikke rigtig udnyttet."

Kan du se dig selv i en af disse to statements? I en 1-t-1 rådgivningssession med Lisbeth Odgaard Madsen får du overblikket over baggrunden for din situation, lige som du får en handlingsplan for, hvad du skal foretage dig for at komme ud af den problemstilling, du sidder i.

Det får du ud af en session

Rådgivning skræddersyet til jeres behov

Vores rådgivning giver din virksomhed præcis de værktøjer, I behøver for at løfte jer til næste niveau og blive endnu bedre til at udnytte jeres talenters fulde potentiale. Vi tager udgangspunkt i det ståsted, I har, og hjælper jer videre der fra. 

Se hvilke emner vi kan hjælpe jer med