We help organisations foster diversity through the entire lives of its talents

We help companies and organisations step wisely in the minefield between gender, careers, and the combination of work- and family lives. This triangle is the last diversity nut that remains uncracked, and hence organisations of all sizes face problems retaining talents because of issues related to e.g. parental leave, work-life-balance, or clashes between the values or priorities of workplace and talents.

If you are a non-Danish speaker, then please paste our webaddress into Google Translate, to browse through the website. 

Barselsboarding

Med vores Barselsboarding program sikrer du, at dine medarbejdere forbliver fastholdt og engagerede som medarbejdere, mens de befinder sig i livsfasen, hvor de stifter familie. Programmet starter under graviditeten, og bidrager til en arbejdskultur, hvor der foregår en åben forventningsafstemning mellem medarbejder og leder hele vejen gennem livsfasen. 

Mere om Barselsboarding

Fædre på barsel - en nyskabende vej mod større diversitet i ledelsen

At sende flere fædre på barsel har store potentialer på både virksomheds- og samfundsniveau. Det giver jer kort fortalt en direkte genvej til flere af de eftertragtede kvinder i ledelse, uden at gå på kompromis med kompetencerne. Vi hjælper arbejdspladser til at sikre, at fædrene benytter sig af deres ret til barsel, og at det har den tilsigtede effekt for organisationen.

Læs mere om barsel til fædre

Den balancerede talent pipeline

Med Balanceret Talent Pipeline hjælper vi virksomheder med at sikre, at talentpipelinen forbliver kønsbalanceret i de år, statistikkerne viser, at mange kvinder falder fra ledelsesvejen, nemlig i 30erne og start-40erne, når de stifter familie. Det gør vi ved at skabe grundlaget for en kønsbalanceret talentpipeline fra de første talentår, og hele vejen mod topledelsesposterne i den enkelte virksomhed - hele vejen gennem de udfordrende familie-år.

Se hvordan du kan bruge programmet

Oplæg og workshops

Lisbeth Odgaard Madsen inspirerer og udfordrer i sine oplæg den gængse forståelse af diversity, ligestilling og talent management. Med indgangsbønnen ”Vi sidder på et stort vækstpotentiale. Lad os realisere det sammen!” går hun i flæsket på fortidens spøgelser og nutidens lyserøde elefanter, og med sin viden som ballast bygger hun bro til en ny og progressiv måde at tale om kultur, (køns)diversitet og virksomhedsledelse. Alle oplæg er 100% forskningsbaserede og tager udgangspunkt i forskning fra Danmark, såvel som udlandet.

Bestil oplæg eller workshop

Rådgivning skræddersyet til jeres behov

Vores rådgivning giver din virksomhed præcis de værktøjer, I behøver for at løfte jer til næste niveau og blive endnu bedre til at udnytte jeres talenters fulde potentiale. Vi tager udgangspunkt i det ståsted, I har, og hjælper jer videre der fra. 

Se hvilke emner vi kan hjælpe jer med