Brug for hjælp til at prioritere i dit liv? Se her!

Prioriteringsspillet er en overskuelig og afslappende måde at sætte gang i diskussionerne om, hvad der betyder noget for jer som par og forældre.

Formålet er, at I finder ud af, hvad I som individer sætter pris på, og hvordan I kan smelte jeres individuelle prioriteter sammen til en stærk familieenhed, som I begge står bag, når det f.eks. kommer til opdragelsen af jeres børn. Er det f.eks. vigtigt med en robust økonomi i familien for dig, mens det at bruge penge på at tage på ferie sammen er vigtigt for din partner? Eller er det at have et spændende og udfordrende job mere vigtigt for dig, mens det at have god tid til at være en masse sammen med jeres børn er vigtigt for din partner?

Der er hverken ”rigtigt” eller ”forkert” i diskussionen – for det afhænger af, hvem man er. Udfordringen er imidlertid, hvordan man sørger for, at begge kommer til orde, når I nu skal leve sammen – forhåbentlig rigtig længe endnu. Prioriteringerne afhænger meget af jeres livssituation, og hver person vil prioritere forskelligt. Netop at få øjnene op for jeres prioriteter hver især sætter forhåbentlig en ny forståelse i gang for både din egen og din partners baggrund for at handle, som I gør. Det har i hvert fald hjulpet min kæreste og mig (og flere af vores venner) til en meget bedre kommunikation om vores liv sammen, vores børn sammen og alle de materielle goder, vi har sammen, men som vi også prioriterer forskelligt.

Alt hvad du skal bruge, er en uforstyrret times tid, mens ungerne sover sødt, velvillighed, lydhørhed – og måske en kop te, kaffe, vin eller øl. For hyggens skyld… 

Prioriteringsspil

69.00 DKK

Et spil, der giver dig rygstøtten til at prioritere i dit liv.