Flere fædre på barsel

- en nyskabende vej mod større diversitet i ledelsen

Nu kan din virksomhed deltage i et nyt projekt, der sætter fædre og mødre i din organisation fri til at tage præcis den barselsorlov de ønsker. De første arbejdspladser er allerede i gang, og der er plads til flere.

Vil du vide mere om, hvordan I kan være med? Så kontakt os i dag!

At sende flere fædre på barsel har store potentialer på både virksomheds- og samfundsniveau. Det giver blandt andet din virksomhed et grundlag for at udnytte hele potentialet for både jeres mandlige og kvindelige talenter, uanset køn. Og det giver jer kort fortalt en direkte genvej til flere af de eftertragtede kvinder i ledelse, uden at gå på kompromis med kompetencerne.
 
I projekt far-barsel undersøger vi for jer, hvad I kan forandre i jeres organisation og kultur, for at flere mænd tager barsel. Dernæst hjælper vi jer til at sætte konkrete initiativer i gang for at skabe forandringen. 
 
Alle resultaterne benchmarker vi imod den øvrige pulje af deltagende virksomheder, så I både får jeres interne resultater leveret og kommenteret af projektets eksperter, og kan tappe ind i den samlede resultat- og idepulje fra alle deltagervirksomhederne.
 
Projektet er deltagerfinansieret og drevet af Potential Company og NGOen DareGender.
 
I efteråret 2020 tager vi på Roadshow i Jylland. Vi starter i Varde, Kolding og Varde.

På Folkemødet 2018 holdt vi en debat og brain-storm session om, hvordan vi får sendt flere fædre på barsel. Efterfølgende samlede vi alle ideerne og kondenserede dem i et idekatalog, som du kan downloade gratis nedenfor.