Vi realiserer virksomheders vækstpotentiale i krydsfeltet mellem strategi, antropologi og organisationspsykologi

I Potential Company er vores misison at hjælpe virksomheder til at skabe en integreret og forretningskritisk sammenhæng mellem det humane og det instrumentelle (profitorienterede) perspektiv i ledelse og virksomhedsdrift.

Med den stigende konkurrence om de dygtige medarbejdere, har tiltrækning og fastholdelse af talenterne aldrig været vigtigere. Det optræder som et af de mest fremtrædende forretningskritiske HR- og ledelsesudfordringer i disse år.

Det er derfor vores vigtigste fokuspunkter i arbejdet:

- At hjælpe virksomheder til at forstå deres kultur og udnytte den som et aktiv blandt de ansatte indadtil, for derigennem:

- At hjælpe virksomhederne til at se godt ud, udadtil.

Vi arbejder med den samlede medarbejderskare, dvs. både mænd og kvinder.

Eksempler på projekter, hos os:

Parental Leave Forum - med Danmarks bredeste barsels-ekspertpanel udforsker vi barselskulturen i den enkelte virksomhed og viser vejen til, hvordan barselsorlov kan gøres til et vækstparameter for virksomheder og ansatte i stedet for en økonomisk hæmsko.

Projekt Far-Barsel - hjælper virksomheder med at skabe en kultur for at fædre tager barsel i lige så stort omfang som mødre.

Balanceret Talent Pipeline - sikrer, at talentpipelinen i virksomheder og organisationer forbliver kønsbalanceret i de år, statistikkerne viser, at mange kvinder typisk falder fra i ledelseslagene, nemlig i 30erne og start-40erne. 

Lisbeth Odgaard Madsen, Founder & CEO

Cand.merc.

Oplægsholder, leder, idegenerator, rådgiver - og vild med diversitet i bred forstand. Interessen for diversitet startede, da jeg som 15-årig var udvekslingsstudent i Colombia i Sydamerika.

Forfatter til bogen "Ambitiøse Mødre", der giver ambitiøse kvinder indsigt i, hvor deres splittelse mellem karriere og familie kommer fra, når de stifter familie - og hvordan de kan gøre op med den. 

Når jeg ikke arbejder, henter jeg mine to dejlige unger fra dagpleje og skole eller prøver at holde midtlivskrisen stangen med løb og svømning. Eller også er jeg gymnastikmor på lægterne i diverse gymnastikhaller i det Københavnske. Der kommer man vist til at kunne finde mig en del i de kommende år...

Mob: +45 5098 4221

Læs mere om bogen Ambitiøse Mødre

Marianne Thiel Persson, Projektleder

Cand.pæd.soc.

Projektleder med fokus på at hjælpe arbejdspladser med at fastholde og motivere medarbejdere på (vej på) barsel. 

Jeg brænder for at skabe bedre rammer for at leve som et helt og fuldt moderne menneske, som både har høje ambitioner for opgaven som forælder og som medarbejder.

Når jeg ikke arbejder er tiden dedikeret til familien, som tæller tre børn, en mand, en mor, to søstre + familier og en stor svigerfamilie. Når børnene bliver større drømmer jeg om lidt mere tid til at spille klaver og måske synge i kor igen en dag.

Sidsel Vinther Breau, Projektmedarbejder

Cand.scient.soc

Projektmedarbejder – arbejder i øjeblikket med sociologisk afdækning af udfordringer i forhold til mangfoldighed, trivsel, arbejdsliv og familieliv, og et boligprojekt for enlige forældre.

Jeg er optaget af at skabe større fleksibilitet på arbejdspladsen, så medarbejdere i alle livsfaser kan fungere som hele mennesker.  Jeg har tidligere beskæftiget mig med boligsocialt arbejde og med analyser af sociale indsatser for børn og familier.

Jeg bor sammen med min mand og vores tre drenge, og det meste af min fritid går med at holde dem i skak. De seneste par år er jeg derfor blevet skrap til reglerne i baseball, og jeg kan efterhånden akkorder nok på guitaren til at kunne akkompagnere de fleste børnesange.

Marie Bergmann, Udviklingskonsulent

Cand.mag. i Pædagogik og Sundhedsfremme. 

Udviklingskonsulent - er i øjeblikket i gang med at udvikle projektet ’Happy Parents - hele mennesker på arbejde’.

Jeg brænder for at se ideer blive til projekter og opleve, at de der gør en forskel for de mennesker, de omhandler. Lige nu brænder jeg særligt for at gøre en forskel for pressede børnefamilier. Jeg har arbejdet meget med mental sundhed, hvilket er et område, der interesserer mig og som også er aktuelt, når det kommer til børnefamilierne.

Når jeg ikke arbejder, tilbringer jeg det meste af tiden sammen med min skønne familie - mine to små piger og min mand. Vi kan godt lide at være udenfor og at bade, så er jævnligt i skoven, på stranden eller i svømmehallen. Men vi er også tit at finde hjemme i Dyssegård i haven eller stuen ofte i færd med at rydde op, lege eller synge, måske med lidt klaverspil til (indtil jeg bliver afbrudt af små pilfingre, der vil være med).