Roadshow: Fra Arbejdsmand til Farmand

Skriv til os her:

Med støtte fra Ligestillingsministeriet sætter Potential Company og NGOen DareGender fokus på barsel til fædre i landsdele hvor fædre gennemsnitligt ikke tager ret meget barsel. Vi starter i Varde, Kolding og Aalborg i Oktober 2020.

Vi har etableret samarbejder med en række lokale fagpersoner og virksomheder, som støtter og stiller op til vores events med viden og erfaringer. Med afholdelse en række events for og med forældre, griber vi fat i nogle af de barrierer der er for at fædre tager mere barsel/mere ligelig fordeling af barslen mellem forældrene. Alt forskning peger nemlig på at alle vinder ved at begge forældre tager barsel og derved er der en masse at vinde for både far, mor og barn.

Vi lægger ud i tre byer, nemlig Varde, Kolding og Aalborg, hvor vi lige nu inviterer til par-aftener for vordende forældre og forældre med spædbørn. Overskriften for det hele er ”Fra arbejdsmand til farmand”.

På par-aftenerne snakker vi både om økonomien i barselsplanlægning, om tilknytningen mellem mor, far og baby, og så kommer komikeren Tjelle (kendt fra DRs Versus) og laver jokes omkring livet som far.

Arrangementerne ligger i slutningen af oktober 2020, og alle er velkomne. Grundet Corona-situationen er der imidlertid pladsbegræsninger på alle arrangementer.

Vil du være med, så indløs billet via linket i FB-eventet – eller kontakt programmedarbejder Pernille Mosbech via kontaktformularen.