Parental Leave Forum

10 eksperter med hver deres professionelle tilgangsvinkel til barsel. I ét holistisk ekspertpanel.

Ekspertpanelet mødes en gang i kvartalet for at drøfte problemstillinger, udviklingsmuligheder og næste skridt i arbejdet for at gøre barselsorloven til en løftestang frem for en bremseklods for både medarbejdere og arbejdspladser. Som virksomhedsbruger af Parental Leave Forum har du, ud over at benytte dig af forumets konsulentydelser, også mulighed for at benytte dig af hotlinen til hele ekspertpanelet, når du har en udfordring eller et spørgsmål i forhold til dine barslende medarbejdere.

Ann-Jeanett Foldager, Erhvervsbarsel

Cand.psych., skaber gennem samtaleforløb psykologisk sundhed i graviditeten og tiden efter fødslen for både far og mor, herunder work-pregnancy-balance. Det skaber trivsel og udvikling hos gravide medarbejdere og fremmer fastholdelse, forebyggelse og trivsel på arbejdspladsen på én og samme tid.

Erhvervsbarsel.dk

Nanna Ravn Brems, Mor Med Ambitioner Coaching

Cand.merc. med speciale i hvordan mennesker motiveres og trives. Under sin barselsorlov uddannede hun sig som coach og kombinerer i dag coacherhvervet med sin merkantile baggrund til at hjælpe mødre og fædre til at kunne opfylde deres professionelle ambitioner i livet og samtidig være gode forældre. 

Nannaravn.dk

Hans Frederik Linde, G'Linde Barselsrådgivning

Cand.merc.jur., rådgiver siden 2005 i barselsplanlægning på både arbejdsgiver- og medarbejdersiden. Barselsplanlægning indbefatter en optimeret aftale om aflønning og planlægning under graviditet og barsel samt at der søges refusion de rette steder og på de optimale tidspunkter.

Glinde.dk

Kristine Bjerre og Louise Nørmark, Bedre Barsel

Stiftere af Bedre Barsel. Bedre Barsel arrangerer workshops, debatarrangementer og forældreforberedelsesforløb, hvor vi skaber dialog om de udfordringer og svære følelser, der kan opstå i barselslivet og forældreskabet. Formålet er at skabe bedre balance mellem barsel, familie- og arbejdsliv ved at italesætte stereotyper og tabuer.

Bedre Barsel på Facebook

Kathrine Skøtt Jespersen, Iuno Advokater

Kathrine er advokat hos IUNO, hvor hun er specialiseret i arbejds- og ansættelsesret. Hun har en særlig interesse for ligestilling og diversitet, og hvordan man fastholder kvindelige medarbejdere under og efter barsel. Hun kender alt til juraen omkring barsel og rådgiver virksomheder om de problemstillinger, der kan opstå i den forbindelse.

Iuno.dk

Camilla Brinch, Erhvervsjordemoder

Camilla er en erfaren jordemoder, der stiftede Erhvervsjordemoder i 2014. Erhvervsjordemoder understøtter HR indsatsen omkring gravide medarbejdere, der under graviditeten er i en særlig sårbar situation, både fysisk og følelsesmæssigt. Gennem forbyggende jordemoderbesøg på arbejdspladsen suppleret med målrettet ledelsesrådgivning oplever virksomhederne øget fastholdelse af gravide medarbejdere, færre sygemeldinger og styrkelse af deres HR Profil. 

Erhvervsjodemoder.dk

Henriette Højberg, DareGender

Henriette Højberg er stifter af DareGender –  en organisation der arbejder med fælles ligestilling. Henriette har solid erfaring med at arbejde med køn, ligestilling og mangfoldighed. Hun har bl.a. tidligere været chef for KVINFOs nationale afdeling og leder af Danners videncenter, der arbejder med voldsudsatte kvinder og børn. Hun arbejder vidensbaseret og har blandet andet ekspertviden inden for mænds barsel.

DareGender.dk

Eva Kistrup

Stifter af vikarbureauet CoverPower, der specialiserer sig i at rekruttere og indkøre barselsvikarer til primært arbejdspladser i kommunikationsbranchen. Hun har bl.a. tidligere været topleder og medejer af et bureau i kommunikationsbranchen, og er nu bestyrelsesmedlem i kommunikationsforeningen K1.

Coverpower.dk

Anne Sophie Münster, Inspired Beyond Babies

Grundlægger af barselsnetværket Inspired Beyond Babies, som hjælper virksomheder med at fastholde og kompetenceudvikle deres talenter under barsel gennem foredrag, workshops og videndeling. På den måde bliver orloven en løftestang for både virksomheden og medarbejderen og sikrer en stærkere employer branding samt diversitets positionering ift. køn.

inspiredbeyondbabies.dk

Lisbeth Odgaard Madsen, Potential Company

Lisbeth Odgaard Madsen er stifter af konsulentvirksomheden Potential Company, der hjælper arbejdsgivere med at træde kløgtigt i minefeltet, der eksisterer mellem køn, karriere og kombinationen mellem arbejdsliv og familieliv. Vi skaber løsninger på udfordringer som stress, kønsstereotyper og karriereudvikling i danske virksomheder af alle størrelser

Potential Company

Parental Leave Forum er et samarbejde mellem Potential Company og barselsnetværket Inspired Beyond Babies.