Har du lyst til at være praktikant hos Potential Co.?

Har du spørgsmål? Så skriv til os her:

Potential Company er gået ind i en heftig udviklingsfase, og derfor søger jeg en 3-6 måneders hel- eller deltidspraktikant til at hjælpe mig med at holde alle vores mange bolde i luften. 

Vi hjælper forskellige typer arbejdspladser med at træde rigtigt i krydsfeltet mellem køn, karriere og kombinationen af arbejdsliv og familieliv - fx. gennem anbefalinger af tilgange til barsel, maskuline arbejdsmiljøer, forældrevenlighed og kvinder i ledelse, for at nævne nogle stykker.

Dine opgaver:
... bliver mangeartede, og med meget ansvar, hvis du viser at du har skuldre og lyst til at bære det. De kan f.eks. være:

- Kommunikationsstrategi og eksekvering af denne på Sociale Medier (primært Facebook og LI, men med tiden også gerne Youtube m.fl.)
- Genetablering af nyhedsbrev (i Mailchimp) og tilspidsning samt opbygning af modtagerskare
- Opbygning af Podcast fra bunden
- Opsætning og analyse af surveys i SurveyMonkey
- Forberedelser til, samt hjælpende hånd på vores seminarer og kunde-workshops
- Forberedelser og opbygning af nye projekter

Som Praktiksted...
... er vi en uformel, lille konsulentvirksomhed, hvor du bliver kastet ud på dybere vand i takt med at du udvikler dig. Vi tilbyder:

- Indblik i maskinrummet i en hastigt voksende virksomhed, hvor du kan få masser af indflydelse og ansvar, når du viser initiativet og evnerne til det
- Forståelse for opstart af projekter og projektledelse i praksis
- Erhvervserfaring fra en start-up virksomhed
- Indblik i  politisk fortalervirksomhed
- Gode kollegaer og fleksibel arbejdstid
- Forståelse og respekt for dine studier og mulige eksamener
- En inspirerende arbejdsplads med masser af plads til læring 


Din faglige profil:
.... er sådan set underordnet, så længe du bliver drønmotiveret af at tænke på, selvstændigt at udføre alle de opgaver, der står ovenfor, inden for temaerne køn, karriere og kombinationen af arbejds- og familieliv. 

Stillingen:
... er ulønnet i praktikantperioden, men går samarbejdet rigtig godt, ville det være fantastisk at tale om muligheden for et fast deltids- eller studiejob efterfølgende. Arbejdssted og -tider er fleksible - ideelt set vil stedet være en blanding af det centrale København, og hjemmefra, og tidspunkterne finder vi sammen ud af.

Skriv din ansøgning til os i kontaktformularen her på siden, eller til hello(a)potentialco.dk.